Privacy Policy - Croatian

 Politika privatnosti


Ova je aplikacija izrađena kao aplikacija podržana oglasima. Ova SE USLUGA pruža besplatno i namijenjena je za korištenje takva kakva jest.


Ova se stranica koristi za informiranje posjetitelja o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka ako netko odluči koristiti našu uslugu.


Ako odlučite koristiti našu uslugu, pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u vezi s ovom politikom. Osobni podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje usluge. Vaše podatke nećemo koristiti niti dijeliti ni s kim osim na način opisan u ovim Pravilima privatnosti.


Pojmovi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, kojima se može pristupiti u našoj aplikaciji, osim ako nije drugačije navedeno u ovim Pravilima o privatnosti.


Prikupljanje i korištenje informacija


Za bolje iskustvo, dok koristite našu uslugu, možemo zahtijevati da nam dostavite određene osobne podatke. Podatke koje tražimo mi ćemo zadržati i koristiti kako je opisano u ovoj politici privatnosti.


Aplikacija koristi usluge trećih strana koje mogu prikupljati podatke koji se koriste za vašu identifikaciju.


Veza na pravila o privatnosti davatelja usluga trećih strana koje koristi aplikacija


AdMob

Podaci zapisnika


Želimo vas obavijestiti da kad god koristite našu uslugu, u slučaju pogreške u aplikaciji prikupljamo podatke i informacije (putem proizvoda trećih strana) na vašem telefonu pod nazivom Log Data. Ovi podaci zapisnika mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola ("IP") vašeg uređaja, naziv uređaja, verzija operativnog sustava, konfiguracija aplikacije prilikom korištenja naše usluge, vrijeme i datum vaše upotrebe usluge i druge statistike .


Pružatelji usluga


Možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane iz sljedećih razloga:


Kako bismo olakšali našu uslugu;

Za pružanje usluge u naše ime;

Za obavljanje usluga povezanih s uslugama; ili

Kako bi nam pomogli u analizi kako se naša Usluga koristi.

Želimo obavijestiti korisnike ove usluge da te treće strane imaju pristup njihovim osobnim podacima. Razlog je da u naše ime obavljaju zadatke koji su im dodijeljeni. Međutim, dužni su ne otkrivati niti koristiti podatke u bilo koju drugu svrhu.


Sigurnost


Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine njihove zaštite. No zapamtite da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna i pouzdana i ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.


Veze na druge stranice


Ova usluga može sadržavati poveznice na druge stranice. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu stranicu. Imajte na umu da ovim vanjskim stranicama ne upravljamo mi. Stoga vam toplo savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih web stranica. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.


Promjene ove Politike privatnosti


S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam se savjetuje da povremeno pregledate ovu stranicu radi eventualnih promjena.


Ova je politika na snazi od 24. listopada 2022


Kontaktirajte nas


Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga o našim Pravilima privatnosti, slobodno nam se obratite na yibadev@gmail.com.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Privacy Policy

Privacy Policy for Budger App

Privacy Policy for Moot App