Privacy Policy - Finnish

 Tietosuojakäytäntö


Tämä sovellus on rakennettu mainostuetuksi sovellukseksi. Tämä PALVELU tarjotaan veloituksetta ja on tarkoitettu käytettäväksi sellaisenaan.


Tätä sivua käytetään tiedottamaan vierailijoille henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista koskevista käytännöistämme, jos joku päättää käyttää Palveluamme.


Jos päätät käyttää Palveluamme, hyväksyt tähän käytäntöön liittyvien tietojen keräämisen ja käytön. Keräämiämme henkilötietoja käytetään Palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Emme käytä tai jaa tietojasi kenenkään kanssa muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.


Tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on sama merkitys kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla sovelluksessamme, ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellä.


Tietojen kerääminen ja käyttö


Paremman käyttökokemuksen vuoksi saatamme vaatia sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia tunnistetietoja Palvelumme käytön aikana. Säilytämme pyytämämme tiedot ja käytämme niitä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.


Sovellus käyttää kolmannen osapuolen palveluita, jotka voivat kerätä tietoja, joita käytetään tunnistamaan sinut.


Linkki sovelluksen käyttämien kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tietosuojakäytäntöihin


AdMob

Lokitiedot


Haluamme ilmoittaa, että aina kun käytät Palveluamme, sovelluksen virhetapauksissa keräämme tietoja ja tietoja (kolmannen osapuolen tuotteiden kautta) puhelimeesi nimeltä Lokitiedot. Nämä lokitiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi IP-osoite, laitteen nimi, käyttöjärjestelmän versio, sovelluksen kokoonpano palveluamme käytettäessä, palvelun käyttöaika ja päivämäärä sekä muita tilastoja. .


Palveluntarjoajat


Saatamme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja henkilöitä seuraavista syistä:


Palvelumme helpottamiseksi;

Palvelun tarjoaminen puolestamme;

Palveluun liittyvien palvelujen suorittaminen; tai

Auttaaksemme meitä analysoimaan, kuinka palveluamme käytetään.

Haluamme ilmoittaa tämän palvelun käyttäjille, että näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihinsa. Syynä on suorittaa heille määrätyt tehtävät puolestamme. He ovat kuitenkin velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.


Turvallisuus


Arvostamme luottamustasi henkilötietojesi antamiseen, joten pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja niiden suojaamiseksi. Muista kuitenkin, että mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen ja luotettava, emmekä voi taata sen ehdotonta turvallisuutta.


Linkit muille sivustoille


Tämä palvelu voi sisältää linkkejä muille sivustoille. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseiselle sivustolle. Huomaa, että emme hallinnoi näitä ulkoisia sivustoja. Siksi suosittelemme, että tutustut näiden verkkosivustojen tietosuojakäytäntöön. Emme voi valvoa minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta.


Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön


Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Siksi sinun kannattaa tarkistaa tämä sivu säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.


Tämä käytäntö on voimassa 24.10.2022 alkaen


Ota meihin yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen yibadev@gmail.com.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Privacy Policy

Privacy Policy for Budger App

Privacy Policy for Moot App