Privacy Policy - Romanian

 Politica de confidențialitate


Această aplicație a fost creată ca o aplicație acceptată de anunțuri. Acest SERVICIU este furnizat gratuit și este destinat utilizării ca atare.


Această pagină este folosită pentru a informa vizitatorii cu privire la politicile noastre cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale, dacă cineva a decis să utilizeze Serviciul nostru.


Dacă alegeți să utilizați Serviciul nostru, atunci sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în legătură cu această politică. Informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate pentru furnizarea și îmbunătățirea Serviciului. Nu vom folosi și nu vom împărtăși informațiile dvs. cu nimeni, cu excepția celor descrise în această Politică de confidențialitate.


Termenii utilizați în această Politică de confidențialitate au aceleași semnificații ca și în Termenii și condițiile noastre, care sunt accesibile în aplicația noastră, cu excepția cazului în care este definit altfel în această Politică de confidențialitate.


Colectarea și utilizarea informațiilor


Pentru o experiență mai bună, în timpul utilizării Serviciului nostru, este posibil să vă solicităm să ne furnizați anumite informații de identificare personală. Informațiile pe care le solicităm vor fi reținute de noi și utilizate așa cum este descris în această politică de confidențialitate.


Aplicația folosește servicii terțe care pot colecta informații folosite pentru a vă identifica.


Link către politica de confidențialitate a furnizorilor de servicii terți utilizați de aplicație


AdMob

Date de jurnal


Dorim să vă informăm că ori de câte ori utilizați Serviciul nostru, în cazul unei erori în aplicație, colectăm date și informații (prin produse terțe) pe telefonul dvs., numite Log Data. Aceste date de jurnal pot include informații precum adresa de protocol de internet („IP”) al dispozitivului dvs., numele dispozitivului, versiunea sistemului de operare, configurația aplicației atunci când utilizați Serviciul nostru, ora și data utilizării Serviciului de către dvs. și alte statistici. .


Prestatori de servicii


Este posibil să angajăm companii și persoane terțe din următoarele motive:


Pentru a facilita Serviciul nostru;

Pentru a furniza Serviciul în numele nostru;

Pentru a presta servicii legate de Servicii; sau

Pentru a ne ajuta să analizăm modul în care este utilizat Serviciul nostru.

Dorim să informăm utilizatorii acestui Serviciu că acești terți au acces la informațiile lor personale. Motivul este de a îndeplini sarcinile care le sunt atribuite în numele nostru. Cu toate acestea, aceștia sunt obligați să nu dezvăluie sau să utilizeze informațiile în niciun alt scop.


Securitate


Apreciem încrederea dumneavoastră în furnizarea informațiilor dumneavoastră personale, prin urmare ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial de a le proteja. Dar rețineți că nicio metodă de transmitere prin internet sau metodă de stocare electronică nu este 100% sigură și de încredere și nu putem garanta securitatea absolută a acesteia.


Link-uri către alte site-uri


Acest serviciu poate conține link-uri către alte site-uri. Dacă faceți clic pe un link terță parte, veți fi direcționat către acel site. Rețineți că aceste site-uri externe nu sunt operate de noi. Prin urmare, vă sfătuim insistent să revizuiți Politica de confidențialitate a acestor site-uri web. Nu avem control asupra și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri sau servicii terțe.


Modificări ale acestei politici de confidențialitate


Putem actualiza Politica noastră de confidențialitate din când în când. Astfel, sunteți sfătuit să revizuiți periodic această pagină pentru orice modificări.


Această politică este în vigoare din 2022-10-24


Contactaţi-ne


Dacă aveți întrebări sau sugestii despre politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați la yibadev@gmail.com.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Privacy Policy

Privacy Policy for Budger App

Privacy Policy for Moot App